5 бр. 100 % Бионатурални капсули с прополис за Propolair ароматизатори

100 % Бионатурални капсули с прополис за PropolAir ароматизатори. Опаковката съдържа 5 бр. капсули.

42.00 лв.

Описание на продукта:

Бионатурални капсули с прополис за Propolair ароматизатори

Прополис / пчелен клейБлаготворните ефекти на прополиса се предлагат и в бионатурална версия: взетите от природата благотворни въздействия на автентичният, чист италиански прополис сега са 100% бионатурални.

Всяка капсула съдържа 100% чист, органичен, италиански Алпийски прополис за повишаване на количеството прополис в дихателната система.

Реколтата е от региона Пиемонт в Северна Италия, този прополис е известен с богатата си концентрация на популярни дървета. Това е важно, тъй като се знае, че притежават  важни биофлавоноиди като Apigenine, Chrysine, Glanagin, Hesperidin, Kaempferol, Luteoline и Naringenine.

Опаковката съдържа 5 бр. капсули. Употребата на 1 капсула е с продължителност 5-6 дни / 122 часа при непрекъснато изпаряване.

Последните изследвания потвърждават ефективността на прополиса и богатото съдържание на биофлавоноиди, също така притежава противовъзпалителни, анти-бактериални свойства подходящи при лечение на лигавицата, както и на дихателната система.

Ароматизатор - поставяне на капсула

Тяхното използване е много просто: поставя се капсулата вътре в ароматизатора и  напълно автоматизирано, изпълнвяа цикъла на отопление / охлаждане, можете да   видите от    светлинните индикатори колко време остава до изразходването на капсулата.

Производител: Kontak Доставка: 2 - 3 дни
ПРОМО!

PropolAir ароматизатор А1 без йонизатор

5.00 от 5

 

PropolAir ароматизатор А1 е без йонизатор. Той е подходящ за помещение с размери до 25 кв.м.

162.00 лв.
ПРОМО!

PropolAir ароматизатор L1 без йонизатор

 

PropolAir ароматизатор L1 е без йонизатор. Подходящ е за помещение с размери до 25 кв.м.

216.00 лв.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “5 бр. 100 % Бионатурални капсули с прополис за Propolair ароматизатори”