ЗАБРАВЕНИ ДАННИ?

Онлайн био магазин Геран Био ООД – общи условия

Гаранция на стоките

Всички продукти, които са изброени могат да бъдат поръчвани директно от сайта, както и по телефон или e-mail. Стоките са с начислено ДДС.Всеки посетител на сайта може да разглежда публикуваната информация по всяко време, както и да прави поръчки на предлаганите продукти.Всякакво копиране и/или позоваване на каквато и да било информация, съдържаща се в сайта (снимки, текстови материали, запазени марки и други) е забранено, освен в случаите, когато това е договорено в писмена форма. Запазваме правото си да променяме цената за нестандартни пратки ако това се налага от куриерските компании, като се задължаваме да поискаме вашето потвърждение за тази промяна за да бъде изпълнена поръчката Ви. Запазваме правото си да променим обявената цена на стоките, ако това се налага от независещи от нас причини, като се задължаваме да поискаме вашето потвърждение за тази промяна за да бъде изпълнена поръчката Ви.
 
Гаранционният срок на производителя за ароматизаторите е 24 месеца. Той обхваща подмяна или безплатен ремонт на дефектната част. Гаранцията е невалидна при неправилна употреба на ароматизатора, която не отговаря на указанията на производителя. Гаранцията е също така невалидна при модификация, ремонт или разглобяване на ароматизатора.

Рекламация и връщане

Може да върнете стоката ако не отговаря на вашата поръчка. Ако е повредена или счупена при доставката от куриерската фирма. Не отговаря на посочените качества и параметри в сайта. Вие можете да се откажете от доставения от нас продукт в 7 дневен срок и да го върнете. Върнатия продукт трябва да бъде в оригиналната си опаковка и със съпровождащата го документация. Не трябва да е повреден, счупен или използван. Транспортните разходи остават за сметка на клиента. Сумата заплатена за продукта ще бъде възстановена на клиента.

Лична информация

Предоставянето на каквато и да било лична информация от потребителите е изцяло доброволно. Условия за разкриването на личната информация:
* Потребителят е дал изрично своето съгласие.
* Информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица.
* Други посочени в закона случаи.

Как се поръчва?

I. През нашият уеб сайт:
Стъпка 1:Изберете желания продукт и натискате “Купи” или “Добави в кошницата”.
Стъпка 2: Натиснете “Виж кошницата” или “Поръчка”, за да се уверите, че в кошницата се съдържат точно тези продукти, които желаете да закупите след което може да преминете към следващата стъпка. 
Стъпка 3: След като сте се уверили, че в кошницата се съдържат точно тези продукти, които желаете изберете “Поръчай”.
Стъпка 4На страницата “Поръчка” има две възможности за поръчване: 
- Първа възможност:  “Регистриран клиент? Кликнете тук за вход” е за клиенти, които вече са поръчвали от нашият магазин и имат регистриран профил, с въведени данни за клиента. След въвеждане на “Потребителско име или email”  и “Парола” директно влизате в профила си. Има възможност и за възстановяване на парола, ако сте я загубили.  Регистрацията Ви дава възможност да поръчвате бързо и лесно, без да се налага да попълвате данни, също така можете да следите статуса на поръчката си. Данните Ви се съхраняват и при всяка следваща поръчка се използват, без да е необходимо да ги въвеждате отново. 
- Втора възможност: Въвеждане на данните Ви (физ. лице или фирма), адрес на физ. лице или фирма, адрес за доставка, където ще бъде доставена пратката. Имате възможност и за създаване на акаунт, като изберете отметката от “Създай акаунт?”, след което за в бъдеще ще можете да поръчвате директно с профила си (по-горе, първа възможност) и да следите статуса на поръчката си. Попълнете коректно всички полета, обозначени със * .
В таблицата “Вашата поръчка” все още можете да проверите стоките, които сте поръчали, количествата и да се уверите, че това е точния избор. Ако всичко е наред, натиснете бутона “Поръчай”.
Стъпка 5След като поръчката е направена ще получите уведомление на вашият E-mail.
II. По телефона: Можете да се свържете с нас по телефона, за консултация относно даден продукт или за доуточняване подробности относно доставка и др.
III. Чрез e-mail:Изпратите поръчка си директно на нашият Е-mail, като оставите адрес и телефон за контакт, на който да се свържем с Вас.
Приятно пазаруване!
 

За нас

Седалище на фирмата. Геран Био ООД, гр. София, кв. Борово, ул. “Ястребец”  26, ЕИК BG202490487
По всички неуредени от настоящите Общи условия въпроси се прилага действащото законодателство на Република България.

    Към магазина 

TOP