ЗАБРАВЕНИ ДАННИ?

Доставка

Доставка -  извършва се с фирма Еконт Експрес ООД

Цената за доставка е 8 лв. и е начислена върху общата сума на поръчката.

Доставка:

При всяка направена към нас поръчка ние ще се свържем с Вас за потвърждение, на посочения телефон за връзка. След потвърждение от Ваша страна, стоката се изпраща по куриер до посочения адрес.

Срок на доставка:

Срока на стандартната доставка е между 2 и 3 работни дни. Времето за доставка зависи от дестинацията до която ще пътува и особеностите на поръчаните продукти. Всички поръчки направени след 14:00 ч. се обработват на следващия ден. През почивни и празнични дни доставки не се извършват, поръчките се изпращат в първия работен ден след тях.

Цени за доставка:

За удобство на потребителите сме въвели Фиксирана такса за доставка, която включва транспортните разходи и таксата за наложен платеж 1% от сумата (минимум 1,20 лв.).

Плащане:

Всички обявени цени на сайта са с включено ДДС. Плащанията на стоки към нас са неавансови и са съобразени със Закона за защита на потребителите и Закона за задълженията и договорите (ЗЗД).

В крайната цена на поръчката са включени транспортните разходи. Заплащате дължимата сума на куриера в момента на получаване на пратката.

 

Към магазина 
TOP