ЗАБРАВЕНИ ДАННИ?

Био храни и напитки

Геран Био – Опитайте чудесата от природата!

Нашата мисия е да запознаем повече хора със здравословния и екологично чист начин на живот и да предоставим на нашите клиенти място, от което може да подберете био храни и напитки, супер храни и БИО сокове.

Основният предмет на дейност на фирма Геран Био е производство и търговия с био продукти. Компанията е официален представител за България и единствен вносител на продуктите на италианската фирма Kontak.

Лого - За НасKontak е основана в началото на 90-те години от Луиджи Фабрето, заедно със синовете му Ивано и Александро, за да произвежда и разпространява иновативната система, изобретена и патентована от него, която разпръсква в околната среда летливите частици на прополиса, освобождавайки всичките им активни съставки и възползвайки се по този начин максимално от свойството за пречистване на въздуха. Освен линията за дифузори PropolAir, Kontak произвежда и ние разпространяваме, в билковите аптеки и в аптеките, линията Propolit, включваща различни продукти (екстракти, спрейове, сиропи, бонбони, дъвки) на базата на прополис, дори и БИО, със строго италиански произход.

Дифузорите на Kontak притежават световен патент и са единствените, способни да възпроизведат свойствата, характерни за „свежия въздух“ при всякакви условия и по всяко време.

Прополисът на Kontak се произвежда в свободни от замърсяване райони, отдалечени от зоните на градско, промишлено и ядрено замърсяване. Следователно не съдържа тежки метали, пестициди или антибиотици.

Ние вярваме, че био храните са по-добри за нас, обществото и природата!

 

Към магазина 
TOP