Био продукти

 Добре дошли в онлайн био магазина на Геран Био ООД - био продукти, храни и напитки.

При нас ще откриете ароматизатори Propolair с био прополис от Италианските Алпи, който ще ви предостави един по-чист и приятен въздух във вашето помещение. Предлагаме също така и серията Propolit био спрейове за гърло, био сиропи за деца, био спиртен екстракт от прополис, био спрейове за нос. Единствено най-висококачествения прополис се превръща в Propolit – силно активен към бацили, по-вкусен и ароматичен, лесна поносимост, ниско алергичен. Продуктът е преминал цялостни здравни изпитвания биопродукт. Други интересни биопродукти от серията Propolit, са био желирани бонбони, био сладки изделия и дъвчащи бонбони, био меки дъвчащи бонбони, био дъвки със стевия, всичките видове био бонбони и био дъвки са с различна есенция. Знаем, че все повече хора се отказват от консервантите, оцветителите, подобрителите и другите вредни съставки в своето меню. Единствената алтернатива са био продукти – екологично отглеждани, сертифицирани, внимателно подбрани от нас и поднесени за вашата нужда.

За пространството, което обитаватe - Направете пространството, което обитавате здравословно и разпространете качеството на италианския био-прополис с едно разпръскване, за да вдъхнете от него с дълбоко поемане на въздух.

За здраво гърло - Пълна гама бионатурален прополис с италиански произход и качество, както и с босвелия при продуктовите линии P + B за дезинфекция и облекчение на възпаления на гърлото.

За моменти на наслада - Сладки изделия и дъвчащи бонбони, желирани бонбони и дъвки със стевия, наситени с италиански прополис с изобилие от здравословни лакомства.